Дани Бойл ще режисира сценична адаптация на филма  - първата

...
Дани Бойл ще режисира сценична адаптация на филма  - първата
Коментари Харесай

Дани Бойл ще режисира сценична танцова адаптация на „Матрицата“

Дани Бойл ще режисира театрална акомодация на кино лентата " "  - първата част от франчайза, която излезе през 1999 година Шоуто, озаглавено Free Your Mind , ще дебютира през октомври идната година в фестивала  в Манчестър. Продукцията е по лиценз на.

Както оповестява, шоуто ще  комбинира хип-хоп хореография, стотици танцьори и завладяваща сценография и дизайн. ”Free Your Mind ще води публиката на вълнуващо странствуване през Матрицата и в ново царство от благоприятни условия ”, написа изданието. 
 Кандидат, който да задоволи негласуващия българин не съществува 3 окт 2022 | В множеството страни след избори могат да бъдат видени чествания - балони, купони, отбелязване на огромното...
 
               

 

композира музиката за спектакъла, а хореограф е . Шоуто ще бъде продуцирано от , постоянния помощник на Бойл.

Очакванията на публиката са много огромни, макар че върлите почитатели на филмовата поредност са резервирани. И въпреки всичко помним триумфа на режисираната от Бойл церемония по откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, която включваше 10 000 доброволци комплицирани и доста ефектни за гледане танцови номера.

Дани Бойл си резервира особено място в сърцата на киноманите с кино лентата Trainspotting от 1996 година С интерес проследихме и 28 Days Later, Slumdog Millionaire и 6-те серии на Pistol - минисериалът за възхода на The Sex Pistols.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР